ARCHIV & FOTO

Po přednášce od váženého historika docenta Jonese jsme se rozhodly vydat na lov pokladu, jehož minulost se datuje až do dob Aztéků! Než jsme se vydaly na cestu, prošly jsme školením první pomoci a dozvěděly se, jak užitečné je u sebe neustále nosit KPZ.

Tak se z nás přes tábor stali hraničáři! Nebyla to lehká cesta, ale i přes všechny překážky jsme ukázaly svou statečnost a mazanost při boji s Morgarathem!

Znojmo je opravdu krásné město! Krom prohlídky tamějších památek jsme spolu s vodními skauty závodily na řece Dyji a vyhrály zlato! Nicméně jsme splnily hlavní cíl naší výpravy - doplnit palivo do stroje času.

ZVaS 2022

30.04.2022

Letos se závodu účastnilo celkem 18 družinek. Z toho světluščích bylo 12. Díky naší celoroční píli, odhodlání a bojovnému duchu jsme získali 6. místo!!! :)

Počasí se náramně vydařilo, nechybělo ani vyhřívání se na sluníčku :)

Sešly jsme se na Svatém Kopečku, abychom se vydaly po stopách ztracené Obsession. Po přemístění v čase jsme se ocitly v době středověkých králů, z nichž jednoho jsme potkaly. Ten nám pověděl o skryté truhle, jejíž obsah by nám mohl být při hledání nápomocen. Na nic jsme nečekaly a po splnění několika úkolů jsme poskládali všechny kousky mapy, která...

Den sesterství jsme strávili, jak tradičně se skautkami, tak nově i s benjamínky.

Sněhu jsme se sice nedočkali, ale naši houževnatost prověřila stezka zdatnosti v Pohořanech. Spolu s vlčaty jsme úspěšně prošli všemi šesti disciplínami zaměřenými na pozornost, taktiku, rychlost a logické myšlení, znalosti a zručnost.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky